Kent u iemand die een lintje verdiend.


Op vele plaatsen in Medemblik zetten mensen zich in voor de samenleving. Vaak doen ze dit onopvallend en op de achtergrond. Deze mensen mogen best eens in het zonnetje worden gezet. Bijvoorbeeld door hen te waarderen met een Koninklijke Onderscheiding, ofwel een ‘Lintje’. Kent u iemand die deze waardering verdient? Vraag dan vóór 16 juli een onderscheiding voor hem of haar aan.

Van A tot Z

Omdat aan de aanvraag van een Koninklijke onderscheiding een lange procedure is, moet de aanvraag voor de volgende Algemene decoratiegelegenheid (‘lintjesregen’ op 24 april 2020) vóór 16 juli 2019 bij de burgemeester zijn ingediend. Het kabinet van de burgemeester begeleidt de aanvraag vanaf het eerste begin tot en met de uitreiking, zodat deze aan alle regels voldoet. 

Voor het aanvragen van een lintje zijn speciale formulieren beschikbaar. Die zijn te vinden op www.lintjes.nl. U kunt uw vraag ook stellen aan het kabinet van de burgemeester via: secretariaat@medemblik.nl of bel: (0229) 85 60 00 en vraag naar de kabinetsmedewerker.

Comments are closed.