Wie verdient de vrijwilligers prijs 2020 van Medemblik

Ook dit jaar organiseert Vrijwilligerspunt Westfriesland in samenwerking met gemeente Medemblik de Vrijwilligersprijs, dé waarderingsprijs voor (jonge) vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties. Wie verdient de Vrijwilligersprijs Medemblik 2020? Daar heeft u als inwoner van de gemeente Medemblik invloed op door uw favoriete vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie aan te melden.

Vrijwilligers zijn onmisbaar in onze maatschappij. Dat is nog eens extra duidelijk geworden tijdens de coronacrisis. Wat betekent uw favoriete vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie voor u? Wie verdient het om de Jonge Vrijwilliger, Vrijwilliger en Vrijwilligersorganisatie van 2020 voor Hoorn en Medemblik te worden? Er met de eervolle benoeming van Vrijwilliger of Vrijwilligersorganisatie van het jaar vandoor te gaan plus een geweldig prijzenpakket van lokale maatschappelijke organisaties en maatschappelijk betrokken bedrijven? Laat het ons weten door ze aan te melden via de website www.vrijwilligersprijsmedemblik.nl. Er zijn drie categorieën: de Jonge Vrijwilliger (tot 23 jaar), de Vrijwilliger (vanaf 23 jaar) en de Vrijwilligersorganisatie.

De genomineerden

Een vakkundige jury buigt zich over de aanmeldingen en kiest van iedere categorie drie genomineerden. Van alle genomineerden wordt een filmpje gemaakt waarin zij zich uitgebreid kunnen presenteren. De filmpjes worden drie weken voor bekendmaking van de winnaars geplaatst op de websites en vanaf dan kan er door iedereen gestemd worden.

Bekendmaking winnaars

Normaliter gebeurt de bekendmaking van de winnaars tijdens een besloten feest op een bijzondere locatie. Door het coronavirus zal de bekendmaking op een andere, maar zeker niet minder feestelijke manier plaatsvinden. De bekendmaking zal naar verwachting in december plaatsvinden.