En de winnaars zijn

En de winnaars zijn…

dinsdag 19 november 2019

Wethouder Joset Fit met de winnaars, v.l.n.r: Tom en Alinda Kramer – Oppenhuis, Twan van Neijenhof en Joey Vlaming namens JoMeGiNi.

Vrijdag werden in het Stoommachinemuseum de winnaars bekend gemaakt van de Vrijwilligersprijs Medemblik 2019. De afgelopen weken zijn er ruim 10.000 stemmen uitgebracht op de genomineerde

(jonge) vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties. Voor het oog van ruim 80 genodigden werden de drie winnaars van de Vrijwilligersprijs Medemblik 2019 door de jury bekendgemaakt; Twan van Neijenhof, 39,3 % van de stemmen (Jonge Vrijwilliger), Tom en Alinda Kramer – Oppenhuis met 49,28% (Vrijwilliger) en JoMeGiNi 41,69% (Vrijwilligersorganisatie).

“Wat een toppers zijn jullie, genomineerden! Jullie staan symbool voor vele andere vrijwilligers die ook zo actief zijn en die het verschil maken. Die energie en liefde voor de medemens mogen wij nooit voor lief nemen. Dankzij jullie bijzondere werk is Medemblik nog een beetje mooier.