De Wijk in bellen met het wijkteam


donderdag 9 mei 2019

Wanneer u als inwoner van de gemeente Medemblik een zorgvraag heeft of zorg wilt aanvragen komt u als eerste bij Karin of Dilan terecht. Zij nemen de telefoon op als u belt met (0229) 85 60 00 en optie 1 kiest.

Doorvragen

Van maandag t/m vrijdag zitten Dilan en Karin klaar om uw diverse vragen te beantwoorden. Vragen op het gebied van de Wmo, jeugdwet, bijzondere bijstand en schuldhulpverlening. Omdat er zulke diverse vragen binnenkomen, weten ze globaal van alle betreffende wetten iets af. Meestal stellen ze veel vragen om er achter te komen welke hulp u precies nodig heeft. Op deze manier proberen ze uw vraag zo helder mogelijk te krijgen en te beantwoorden. Wanneer het om een meer inhoudelijke vraag gaat, zetten zij de vraag door naar de juiste collega. Wanneer de gemeente u toch niet kan helpen, kunnen Karin en Dilan u ondersteunen met het uitzoeken bij welke instantie u wel terecht kunt met uw vraag.

Heeft u een vraag?

Als u een vraag heeft over de Wmo, jeugdwet, bijzondere bijstand of schuldhulp of u wilt hulp aanvragen, neem dan contact op via (0229) 85 60 00 en kies voor optie 1.

Comments are closed.